Irigasi: Béda antara owahan

69 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
+gambar
(→‎top: éjaan, replaced: modhèrn → modhèren)
c (+gambar)
[[Gambar:Irrigation1.jpg|350px|thumb|Irigasi ing lahan tetanèn ing New Jersey]]
'''Irigasi''' ya iku sawijining upaya sing diayahi manungsa kanggo [[banyu|mbanyoni]] [[tani|lahan tetanèn]]. Sajeroning donya modhèren, wis akèh modhèl irigasi. Ing jaman biyèn, yèn ana pasadiyan banyu amarga cedhak karo [[kali]] utawa sumber banyu, irigasi digawé kanthi ngilèkaké banyu mau menyang lahan tetanèn.
[[Gambar:Bali panorama.jpg|thumb|Sistem irigasi [[Subak]] ing Bali]]
 
Ana sawetara sistem irigasi tumrap lemah garing, ya iku:
73

besutan