Kabupatèn Sarmi: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (11), - → - (7)
(→‎top: éjaan, replaced: : → :)
(éjaan, replaced: - → - (11), - → - (7))
|-
| [[Bupati]]:
| ---
|-
| Wakil Bupati:
| ---
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:
| <br />17.740&nbsp;km²
|-
| Distrik<br />&nbsp;- Cacahe:
| <br />11 Distrik
|-
| [[Padunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 32.694 (2000)<br />+/- --- jiwa/km²
|-
| [[Suku Bangsa]]:
| ---
|-
| [[Agama]]:
|}
 
'''Kabupatèn Sarmi''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Kutha [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané: [[Sinak, Pucuk Jaya|Sinak]] lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 35.589&nbsp;km² utawa --- hèktar. Kabupatèn iki minangka pecahan saka [[Kabupatèn Jayapura]], lan diwangun adhedhasar Undhang-undhang nomer 26 Taun 2002.
 
== Géografi ==
Kabupatèn Sarmi dumunung antarané 1<sup>o</sup>35' - 3<sup>o</sup>35" [[Lintang kidul]] lan 138<sup>o</sup>05' - 140<sup>o</sup>30' [[Bujur wétan]]. Kabupatèn iki wewatesan ing sisih lor karo [[Samudra Pasifik]], ing sisih kidul karo [[Kabupatèn Jayawijaya]] lan [[Kabupatèn Tolikara]], ing sisih wétan karo [[Kabupatèn Jayawijaya]], lan ing sisih kulon karo [[Kabupatèn Pucuk Jaya]] lan [[Kabupatèn Mamberamo]].
 
== Pamaréntahan ==
 
Kabupatèn Sarmi ketata saking 11 [[dhistrik]], --- [[désa]]/[[kampung]]/[[kalurahan]]. Distrik-dhistrik ing Kabupatèn iki ya iku:
 
# [[Apawer Hulu, Sarmi|Apawer Hulu]]
352.737

besutan