24 Maret: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''24 [[Maret]]''' punika dinten ingkang kaping 83 utawi 84 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1882]] - [[Robert Koch]] manggihaken [[baktèri]] ingkang dados sebab lelara [[Tuberkulosa|TBC]].
* [[1976]] - [[Perang Reged]]: [[Présidhèn Argentina|Présidhèn]] [[Argentina]] [[Isabel Peron]] dipunculik kaliyan dipungulingaken ing satunggiling [[kudeta]] tanpa rah.
* [[1989]] - [[Kapal lenga|Kapal lisah]] [[Exxon Valdez]] wutah ing sagantun langkung saking 11 yuta [[galon]] [[lenga|lisah]] ing Prince William Sound, [[Alaska]], ndadosaken musibah lingkungan ingkang ageng sanget.
* '''[[2010]] ''' - Wonten '''tokèk''' jinis énggal dipunpanggihi ing [[Kamboja]]. {{sumber|url=http://news.yahoo.com/s/afp/20100324/sc_afp/cambodiaconservationenvironmentgecko|nama=Yahoo!}}
 
{{Berita
|tgl = [[2013]]
|ber = - Présidhèn [[Républik Afrika Tengah]], [[François Bozizé]] (''foto''), mlajar dhumateng [[Républik Démokratik Kongo]] sasampunipun pambrontak nguwaosi Ibu Kitha [[Bangui]].
|HU = y
|gbr = Francois Bozize headshot.jpg
 
== Uga delengen ==
:[[23 Maret]] - 24 Maret - [[25 Maret]]
* [[Kalendher kadadéan|Kalèndher kadadéan]]
 
352.737

besutan