8 Novèmber: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2))
'''8 [[November]]''' punika dinten ingkang kaping 312 utawi 313 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1937]] - Paméran [[Nazi]] ''Der ewige Jude'' ("Tiyang Yahudi Abadi") dipunbikak ing [[München]].
* [[2009]] - [[Slowakia]] nutup jalur tapel wates kaliyan [[Ukraina]] amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.
{{sumber|url=http://internasional.kompas.com/read/xml/2009/11/08/09270544/750.000.kena.flu.jalan.perbatasan.ditutup|nama=Kompas.com}}
* [[2009]] - [[Slowakia]] nutup jalur tapel wates kaliyan [[Ukraina]] amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.
{{sumber|url=http://internasional.kompas.com/read/xml/2009/11/08/09270544/750.000.kena.flu.jalan.perbatasan.ditutup|nama=Kompas.com}}
 
 
== Uga delengen ==
:[[7 November]] - 8 November - [[9 November]]
* [[Kalendher kadadéan|Kalèndher kadadéan]]
 
352.737

besutan