25 Juni: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''25 [[Juni]]''' punika dinten ingkang kaping 176 utawi 177 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1903]]''' - [[George Orwell]], sastrawan novèl saking [[Inggris]] miyos.
* '''[[1938]]''' - [[Konggrès Basa Indonésia]] dipunwontenaken ing [[Surakarta]], [[Jawa Tengah|Jawi Tengah]], ngrembag kamungkinan migunakaken basa ing sadaya babagan kagesangan bangsa.
* '''[[1947]]''' - Pasukan [[Indonésia]] ngusir kapal [[Walanda|Walandi]] ingkang nuju patroli wonten ing perairan antawis [[Uleelheue]] lan [[Ujungbatee]], ing [[Nanggroe Acèh Darussalam|Acèh]] lan [[Sabang]].
* '''[[2000]]''' - Langkung saking 14 tilar donya ing [[Kutha Ambon|Ambon]], [[Maluku]], ing salebetipun konflik sektarian.
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan