17 Juli: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''17 [[Juli]]''' punika dinten ingkang kaping 198 utawi 199 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1203]]''' - [[Perang Salib IV]]: [[Konstantinopel]] dipunrebat; Kaisar Romawi Wétan [[Alexius III Angelus]] mlajar saking panggènan bucalan.
* '''[[1815]]''' - [[Napoleon Bonaparte]] ngakèni kawon wonten ing [[Rochefort]], [[Prancis]], mungkasi pamar`´ntahan satus dintenipun.
* '''[[1945]]''' - [[Winston Churchill]], [[Joseph Stalin]] kaliyan [[Harry S. Truman]] sapatemon wonten ing [[Konferensi Potsdam]].
* '''[[1955]]''' - Taman dolanan ing sepindah [[Disneyland]] dipunbikak ing [[Anaheim, California]].
* '''[[1975]]''' - [[Timor Timur]] dados [[Pratélan provinsi Indonésia|provinsi angka 27]] [[Indonésia]].
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan