3 Fèbruari: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (7), - → - (7), Gregorian → Grégorius (2))
{{Fèbruari 2010}}
 
'''3 [[Fèbruari]]''' punika dinten ingkang kaping 34 miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1451]]''' - [[Murad II]], [[Sultan]] [[Kasultanan Usmaniyah|Turki Usmani]] tilar donya lan dipungentosaken putranipun, [[Mehmed II]].
* '''[[1468]]''' - [[Johann Gutenberg]], pangripta mesin pangecapan Jerman (miyos kirang langkung [[1390-an]]) séda.
* '''[[1969]]''' - Ing [[Kairo]], [[Yasser Arafat]] dipunlantik minangka pamimpin [[PLO]] ing [[Dewan Nasional Palestina]].
* '''[[1984]]''' - [[Pesawat ulang-alik]] [[Challenger]] dipunluncuraken ing misi [[luar angkasa]] kaping sedasa.
* '''[[1989]]''' - [[Pieter Willem Botha|P.W. Botha]] ngunduraken dhiri saking pucuk pimpinan parté lan ugi kaprésidhènan [[Afrika Kidul]].
 
== Wiyosan ==
* [[Abdullah Totong Mahmud|A.T. Mahmud]] - [[1930]]
 
== Séda ==
* [[1468]] - [[Johann Gutenberg]], pangripta mesin pangecapan Jerman (miwos kirang langkung [[1390-an]]) séda.
 
== Riyaya ==
348.872

besutan