3 Novèmber: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''3 [[November]]''' punika dinten ingkang kaping 307 utawi 308 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1918]] - [[Polandhia]] proklamasi kamardikan saka [[Ruslan]].
* [[2009]] - Pamuteran kasil sadhapan [[telepon]] [[Komisi Pemberantasan Korupsi|KPK]] dhumateng [[Anggodo Widjojo]] déning [[Mahkamah Konstitusi Indonésia|MK]] ing salebeting sidang kabuka uji materi [[Undhang-Undhang|UU]] KPK micu reaksi wonten ing masarakat.
{{sumber|url=http://cetak.kompas.com/read/xml/2009/11/04/03401691/tim.minta.polri.menahan.anggodo|nama=Kompas.com}}
* [[2009]] - Pamuteran kasil sadhapan [[telepon]] [[Komisi Pemberantasan Korupsi|KPK]] dhumateng [[Anggodo Widjojo]] déning [[Mahkamah Konstitusi Indonésia|MK]] ing salebeting sidang kabuka uji materi [[Undhang-Undhang|UU]] KPK micu reaksi wonten ing masarakat.
{{sumber|url=http://cetak.kompas.com/read/xml/2009/11/04/03401691/tim.minta.polri.menahan.anggodo|nama=Kompas.com}}
 
 
== Uga delengen ==
:[[2 November]] - 3 November - [[4 November]]
* [[Kalendher kadadéan|Kalèndher kadadéan]]
 
352.737

besutan