Paus Gregorius XIII: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius (2), Julian → Julius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
(→‎top: éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius (2), Julian → Julius (2))
 
'''Paus Gregorius XIII''' punika ngasta kalungguhan Paus [[Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1572]]-[[1585]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun Ugo Buoncompagno ([[7 Januari]] [[1502]] – [[10 April]] [[1585]]). Panjenenganipun misuwur amargi netepaken [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]], inggih punika [[kalendher JulianJulius|Kalèndher JulianJulius]] ingkang sampun dipunsampurnakaken ing taun [[1582]].
 
{{Paus|
352.737

besutan