1 Januari: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius (2), Julian → Julius
(éjaan, replaced: - → - (26), - → - (26))
(éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius (2), Julian → Julius)
'''1 [[Januari]]''' punika dinten ingkang kaping 1 miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
* 1 januari 2010: Miturut pétangan [[Kalèndher Jawa|kalèndher Jawi]], tanggal 1 Januari 2010 dhawah dinten [[Jemuwah]] [[Wagé]], 15 [[Sura]] 1943 [[Dal]]. [[Kurup]] Asapon (1936-2052 M), [[Windu]] Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Tahun Dal. Lambang Tahun: Sukra Mangkara (Urang) Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan: Aras Pepet, Pancasuda: Sumur Sinaba, Kamarokam: Nuju Pati, Watak Sasi ; Sasi Rahayu, Watak Dinten: Dina Rahayu Mangsa: Kapitu (VII, Palguna) 22 Dhésèmber-2 Fèbruari [[Wuku]]: Wuyé, Lintang Jadi, Padangon Wogan, Padéwan Rudra, Dinten Sukra (Jemuwah), Paringkelan Wurukung, Pasaran Wagé, Lambang Dinten Ulam.<ref name="Bausastra.com">[http://www.bausastra.com/other/e/index.php Bausastra.com]</ref>
 
== Kadadosan Wigatos ==
* [[45 SM]]-[[Kalèndher JulianJulius]] wiwit kanggé.
* [[404]]-Tetandhingan [[gladiator]] ingkang pungkasan dipunselenggarakan ing [[Roma]].
* [[630]]-[[Muhammad]] sesarengan kaliyan wadyabala tentaranipun naklukaken kitha [[Mekkah]] kanthi damai.
351.333

besutan