Difference between revisions of "Kutha Surakarta"

(→‎top: éjaan, replaced: - → - (3))
|}
 
'''Kutha Surakarta''' utawi '''Kitha Surakarta''' utawi '''kitha Sala''' ('''Sala''') punika salah satunggaling kitha otonom ing [[Jawa Tengah|Provinsi Jawa Tengah]].
 
== Géografi ==
348,872

edits