Institut Pertanian Bogor: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: Keluarga → Kulawarga (3), motto → sesanti, Seni → Kagunan (3), perguruan tinggi → pawiyatan luhur
(éjaan, replaced: Budha → Buda, Ekonomi → Ékonomi (2), Keluarga → Kulawarga (3), kegiatan → kagiyatan)
(éjaan, replaced: Keluarga → Kulawarga (3), motto → sesanti, Seni → Kagunan (3), perguruan tinggi → pawiyatan luhur)
 
}}
 
'''Institut Pertanian Bogor''' iku sawwijining [[perguruanpawiyatan tinggiluhur]] pertanian nagari sing dumunung ing [[Bogor]].
 
IPB metu saka Universitas Indonésia (UI) tanggal [[1 September]] [[1963]].<ref name="Panduan 2007">Buku Panduan Program Sarjana Institut Pertanian Bogor Edisi 2007</ref> [[Rèktor]] IPB periode 2008-2012 ya iku Prof. Dr. Ir. Herry Suhardiyanto, M.Sc.<ref name="Panduan 2007"/>
{|
|valign="top"|
* '''UKM SeniKagunan dan Budaya'''
** UKM Paduan Swara "Agria Swara"
** UKM Lingkung SeniKagunan Sunda "Gentra Kaheman"
** UKM SeniKagunan Musik "''Music Agriculture X-pression''"
* '''UKM Olah Raga'''
** Sepak Bola
348.872

besutan