Paus Yohanes Paulus II: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Uskup → Biskop, uskup → biskop
(→‎Ensiklik Paus Yohanes Paulus II: éjaan, replaced: - → -, - → -)
(éjaan, replaced: Uskup → Biskop, uskup → biskop)
| other = Yohanes Paulus
}}
'''Paus Yohanes Paulus II''' (asma aslinipun '''Karol Józef Wojtyła''', miyos ing [[Wadowice]], [[Polen]] tanggal [[18 Mèi]] [[1920]] lan séda tanggal [[2 April]] [[2005]]), punika [[Paus (Katulik Roma)|Paus]], [[UskupBiskop Roma]], lan kepala [[Gréja Katulik Roma]] wiwit [[16 Oktober]] [[1978]] dumugi sédanipun. Panjenenganipun ugi pamimpin [[Nagara Kutha Vatikan|Negari Kitha Vatikan]], nagari berdaulat kanthi wiyar paling alit ing donya.
 
Paus Yohanes Paulus II dipunangkat ing yuswa 58 taun ing taun [[1978]]. Panjenenganipun punika Paus non-Italia sepindhah wiwit [[Paus Adrianus VI]], ingkang njawat antawis taun [[1522]]-[[1523]].
* [[Pratélan kunjungan pastoral déning Paus Yohanes Paulus II ing sanjawining Italia]]
* [[Pratélan Peserta Resmi Pemakaman Paus Yohanes Paulus II]]
* [[Pratélan uskupbiskop Katulik Roma Kraków]]
 
== Pranala njawi ==
352.737

besutan