Basa Jawa: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Ndandani salah tik, Ndandani paramasastra, Pranala ditambahaké
Tenger: Besutan sumber
(Ndandani salah tik, Ndandani paramasastra, Pranala ditambahaké)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl
|iso2=jav
| image=Aksara Jawa - basa.svg|imagesize=400 x 300px |imageheader=
| imagecaption = {{longitem|''basa'"Basa"''' (language) written inkatulis thengangge [[JavaneseAksara scriptJawa]]}}
|lc1=jav|ld1=Basa Jawa
|lc2=jvn|ld2=Basa Jawa Karibia
13

besutan