Bendhan, Manisrengga, Klathèn: Béda antara owahan

111 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: wuwuh éjaan resmi
(→‎top: ganti koordhinat, replaced: {{Coord|-7.6882076|110.4932417| → {{Coord|-7.68941|110.49409|)
(→‎top: wuwuh éjaan resmi)
{{Infobox settlement
| name = Bendhan
| translit_lang2 = [[basa Indonésia]]
| translit_lang2_type = Resmi
| translit_lang2_info =
| settlement_type = Désa
| subdivision_type = [[Nagara]]
352.737

besutan