Nokia 2760: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani using AWB
c (ndandani using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Nokia 2760
| memory_card = No
| input =
| display = TFT, 65K werna</br />1,9 inchi, 11,4 cm2 (~29,1% screen-to-body ratio)</br />128 x 160 pixels (~108 ppi density)
| rear_camera = VGA
| front_camera = No
| messaging = SMS, MMS, Email, Instant Messaging
| java = , Yes, MIDP 2.1
| featured = - 3GPP/MP4 player</br />- Predictive text input</br />- Organizer</br />FM radio
| language =
| title =
}}
 
'''Nokia 2760''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning dening pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/1975/nokia-2760|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 2760 Januari 2018|access-date=2018-01-22|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 44.8 x 20.7 &nbsp;mm déné boboté 81 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,9 inchi kanthi résolusi 128 x 160 pixel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah [[game]] kanthi ngundhuh ''game'' ing internet)&". Nokia 2760 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 700 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BL-4B lan bisa kanggo nganti 310 jam nalika ''standby'' lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_2760">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_2760-1975.php|title=Nokia 2760 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-22}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2007]] [[Kategori:Punsèl Nokia]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
4.016

besutan