Nokia 7700: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani using AWB
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Nokia 7700 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = | brand...)
 
c (ndandani using AWB)
 
{{Infobox mobile phone
| name = Nokia 7700
| memory_card = MMC, 64 MB included
| input =
| display = TFT resistive touchscreen, 65K werna</br />3,5 inchi, 79 x 40 mm, 31,6 cm2 (~29,5% screen-to-body ratio)</br />640 x 320 pixels, 18:9 ratio (~204 ppi density)
| rear_camera = VGA
| front_camera = No
| messaging = SMS, MMS, Email
| java = , Yes, MIDP 2.0
| featured = - Series 90 UI, v.2.0</br />- Audio/video player</br />- Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)</br />- Voice recorder</br />- Organizer</br />- Flight and offline modes</br />- Stylus</br />FM radio
| language =
| title =
}}
 
'''Nokia 7700''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning dening pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/570/nokia-7700|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 7700 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalaké ing kuartal 4 taun 2003, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 134 x 80 x 22 &nbsp;mm déné boboté 183 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna ukuran 3,5 inchi kanthi résolusi 640 x 320 pixel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Nokia 7700 nggunakaké [[sistem operasi]] Symbian. Nokia 7700 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Po]] kapasitas o 1300 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BP-5L lan bisa kanggo nganti 240 - 264 jam nalika ''standby'' lan tahan 3 - 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_7700">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_7700-570.php|title=Nokia 7700 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Nokia}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2003]] [[Kategori:Punsèl Nokia]] [[Kategori:Punsèl kang ora sida dipasaraké]]
[[Kategori:Punsèl kang dikenalaké 2003]]
[[Kategori:Punsèl Nokia]]
[[Kategori:Punsèl kang ora sida dipasaraké]]
4.016

besutan