Mi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Jinis-jinise Mi: ganti isi, replaced: bentuke → wujudé
(replaced: mie → mi (26), Mie → Mi (14))
(→‎Jinis-jinise Mi: ganti isi, replaced: bentuke → wujudé)
* [[Ramen]] utawa mi kriting Cina. Didol sajeroning kaanan garing ing wadhah mi instan. Cocok diolah dadi mi goreng utawa mi godhog.
* [[Rice stick noodles]] utawa [[kwetiau]], digawé saka glepung beras lan banyu. Ing pasaran didol garing lan teles. Kwetiau cocog kanggo digawé kwietiau goreng utawa godhog.
* [[Somen noodles]] asalé saka [[Jepang]], digawé saka glepung gandum lan lenga. Teksture alus lan rasane gurih. Somen didol garingan, bentukewujudé kaya sada, cocog kanggo masakan Jepang kang digodhog.
* [[Soba noodles]] utawa mi Jepang. Bentuke kaya [[mi somen]] nanging wernane klawu utawa ijo tuwa (ngandhut sari teh ijo), racaké didol garingan lan cocog kanggo didadèkaké mi godhog.
* [[Rice Vermicelli]] utawa [[bihun]], digawé saka glepung beras, wernane putih resik lan teksture alus, gampang mateng dadi ora perlu digodhog. Cukup dikum ing banyu panas. Biyasane didol garingan dibungkus plastik. Cocok kanggo soup lan bihun goreng.
352.737

besutan