Sandhiwara: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main
(→‎top: éjaan, replaced: dèning → déning)
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
 
'''Sandhiwara''' iku pagelaran kanthi lelakon. Sandhiwara bisa migunakaké [[naskah]] utawa [[improvisasi]] kanthi spontan. Sandhiwara iki kagiyaraké déning para pemainjuru main (aktor) sing mèmba warna dadi paraga-paraga liya kaya ing rancangané. Saiki, sandhiwara ora mung dadi tontonan ing panggung waé. Akèh sandhiwara kang kagiyaraké liwat [[medhia massa]], kaya ta [[radhio]] lan [[télévisi]].
 
Sandhiwara radhio naté dadi kasenengané wong akèh ing [[Jawa]] nalika ing taun 1980-an. Sandhiwara radhio sing kondhang nalika iku antarané:
352.737

besutan