Widyawati: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main
(→‎top: ganti isi, replaced: pengin → péngin (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
| website =
}}
'''Widyawati''' ({{lahirmati||12|7|1950}}) artis [[Indonesia]] kang berjaya awit dekade 1970-an lan 1980-an, Jenenge wiwit kondhang nalika mbintangi Yuli ning filem ''[[Pengantin Remaja]]'' (1971) karo Romi kang diperanaké déning [[Sophan Sophiaan]], dikenal dadi pemainjuru main filem kang kondhang ning taun era 1970-an lan 1980-an.<ref name="Widyawati 1">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/w/widyawati Biografi Widyawati] dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
Dunya filem ora namung nggawé dhèwèké kondhang, ananging uga nemu pepujaning atiné,
aktor lan sutradara Sophan Sophiaan, kang akiré nikah ning tanggal [[9 Juli]] taun [[1972]], ning [[Masjid Al-Azhar]].<ref name="Widyawati 1"/>
352.737

besutan