1520-an: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
(éjaan, replaced: Kasédan → Séda, Kelairan → Lair)
(→‎top: ganti isi)
 
[[Dasawarsa]] '''1520-an''' iku kaurut saka taun [[1520]] nganti [[1529]].
{{Dasawarsa|d=152|a=16}}
== Prastawa ==
 
348.872

besutan