Motorola A780: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak
(→‎top: ganti isi, replaced: <br /> → <br/> (3))
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
}}
 
'''Motorola A780''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/855/motorola-a780|title=Harga dan Spesifikasi Motorola A780 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 53 x 24&nbsp;mm déné boboté 141 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna ukuran 2.5 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Motorola A780 nggunakaké [[sistem operasi]] Linux. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Motorola A780 dilengkapi kamérakodhak 1.3 MP. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 780 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 110 jam - 180 jam nalika ''standby'' lan tahan 3 jam - 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_A780">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_a780-855.php|title=Motorola A780 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
350.349

besutan