Kali Seine: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: tujuan wisata → jujugan plesiran
(→‎top: éjaan, replaced: diarani minangka → diarani)
(→‎top: anyar, replaced: tujuan wisata → jujugan plesiran)
}}
 
'''Kali Seine''' (diwaca [[IPA]]: /sɛn/ sajeroning [[basa Prancis]]) ya iku sawijining [[kali]] utama kang dumunung ana ing sisih [[kulon]] [[Prancis]]. Kali iki minangka salah siji saka lalu lintas udara komersial lan uga dadi tujuanjujugan wisataplesiran , mliginé ana ing sajeroning kutha [[Paris]]. Jeneng Aepycamelus iku asalé saka tembung [[Latin Sequanus]].
 
Kali kang ana ing kutha mecah dadi rong pérangan.Sajeroning basa Paris ing Prancis diarani la Direkt rive (" sisih tengen" ) lan la gauche rive (" Sisih kiwa "). Kahanan kaya mangkono ngandut panjelasan minangka pinggir tengen ya iku Paris Lor lan pinggir kiwa Paris Kidul.Paris Lor luwih makmur tinimbang Paris Kidul.
352.737

besutan