Gerty Cori: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Taun-taun pungkasan: ganti isi, replaced: ananging → nanging
(→‎Pagesangan Awal: ganti isi, replaced: emigrasi → émigrasi)
(→‎Taun-taun pungkasan: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
 
== Taun-taun pungkasan ==
Nalika musim panas [[1947]], piyambakipun wiwit ngraosaken gejala [[Myelofibrosis]], lelara penyempitan [[balung]] ingkang jarang kadadosan. Antawis 10 taun piyambakipun nerusaken karyanipun, ngalami mumet anangingnanging boten purun mungkasi kegiyatan laboratoriumipun. Nalika [[26]] [[Oktober]] [[1957]], piyambakipun sééda akibat [[gagal ginjal]].
 
== Trivia ==
352.737

besutan