Sapi perah: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Digawé kanthi mertal kaca "Sapi perah"
(Digawé kanthi mertal kaca "Sapi perah")
 
(Digawé kanthi mertal kaca "Sapi perah")
 
== Cara Ngelola ==
[[Gambar:DairyCattle.jpg|ka|jmpl|CowSapi ing [[Maryland]], Amerika Serikat sakasing amerika, kang maintaineddiingu karokanthi  roamingjelajah freebebas]]
Sapi susu bisa diangon dening petani utawa diingu ing  kandhang kanthi cara ''komersial'', ing usaha ternak susu. Ukuran ternak lan gunggung sapi susu  bisa beda-beda miturut ambane panggonan lan ''struktur sosial''. Ing [[Niu Sélan|Selandia Baru]], gunggung sing duwe sapi susu  rata-rata 375 buntut  saben sing ternak. Ing [[Ostrali|Australia]], gunggung sing duwe sapi susu  rata-rata  220 buntut saben sing ternak. Ing [[inggris]], ana rong yuta buntut sapi susu kanthi rata-rata sing nduwe 100 buntut. Ing [[Amérika Sarékat|Amerika Serikat]], gunggung sing nduwe sapi  beda-beda antarane salusin nganti 15000 buntut. Dene ing [[Indonésia|Indonesia]], sing nduwe sapi susu rata-rata mung 4 buntut  saben sing ternak.
72

besutan