Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎Budaya: ganti isi, replaced: Tari → Jogèd
''Kanggo tulisan luwih gamblang, pirsani [[Budaya Indonésia]]''
 
Jinising kasenian ing Indonésia akèh diprabawai karo sawetara kabudayan. TariJogèd [[Jawa]] lan [[Bali]] iku sing kondhang, contoné, akèh antuk pangaribawa saka kabudayan [[Hindhu]]. Akèh candhi-candhi sing kawangun kaya ing tanah Indhia. Déné pagelaran [[wayang]] lan [[batik|bathik]] uga kawentar ing ndonya. Akèhing bebrayan lan agama agawé regeng kabudayan Indonésia.
 
== Kasil Alam ==
348.872

besutan