Militèr: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tentara → bala
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q8473)
(→‎top: ganti isi, replaced: tentara → bala)
'''Militèr''' yakuwi angkatan bersenjata saka sawjining nagara lan sakabèhané sing magepokan karo angkatan bersenjata.
 
Padanan kata liyané yakuwi '''tentarabala''' utawa '''angkatan bersenjata'''. Militèr racaké dumadi saka para [[prajurit]] utawa [[serdhadhu]].
 
Tembung liya sing cedhak karo militèr yakuwi [[militèrisme]], sing maknané kurang luwih perilaku tegas, kaku, agrèsif lan otoritèr "kaya militèr". Kamangka pelakuné bisa waé pamimpin [[sipil]].
352.737

besutan