Stretford: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| Inggris
|-
| '''WewengkonMetropolitan AdministratifBorough'''
| [[Trafford]]
|-
| '''DhépartemènMetropolitan County'''
| [[TraffordGreat Manchester]]
|-
| '''[[Gubernur]]Negara'''
| ....Inggris
|-
| '''Wewengkon'''<br />&nbsp;-Wiyaripun:<br />
8.966

besutan