Pada Zaman Dahulu: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Skrin_Pada_Zaman_Dahulu.jpg|ka|200x200px|Ing kuna Kaping animasi CGI.]]
'''''Pada Zaman Dahulu''''' yaiku sawijining serial animasi CGI arupa crita dongeng sing  uga minangka judul seri tivi kapindho saka Les' Copaque Production..<ref>{{Cite web|url=http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0716&pub=Utusan_Malaysia&sec=Pendidikan&pg=pe_01.htm|title=Pengembaraan zaman dahulu|website=Utusan Online|access-date=2018-02-20}}</ref> Ing Seri iki wiwitane disiarakedisiaraké ing saluran TV AlHijrah.
 
== Plot ==
Loro  kakang adhi saka kutha, Aris lan Ara diterake  menyang desadésa dening ibu lan bapake sing arep lunga menyang njaba rangkah, manggon bareng karo Aki lan Wan. Aki minangka tukang crita nglipur  putu-putune kanthi nyritakake crita-crita dongeng bab Sang Kancil lan kanca-kanca  desanedesané. <ref>{{Cite web|url=http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=1021&pub=utusan_malaysia&sec=Hiburan&pg=hi_04.htm&arc=hive|title=Pada Zaman Dahulu taruhan terbaru LCPSB|website=Utusan Online|access-date=2018-02-20}}</ref>
 
== Daftar Episode ==
 
=== Mangsa Pisanan (2011) ===
* Sang Kancil & Kerbau (3 DesemberDhésèmber 2011)
* Sang Kancil Mengira Buaya (Tanggal 10 DesemberDhésèmber, 2011)
* Sang Kancil & Perigi Buta (17 DesemberDhésèmber 2011)
* Sang Kancil & Gergasi (24 DesemberDhésèmber 2011)
 
=== Ing Mangsa Kapindho (2012) ===
* Sang Kancil & Tali Pinggang Hikmat (18 FebruariFébruari 2012)
* Sang Kancil & Pemburu  (25 FebruariFébruari 2012)
* Sang Kancil Berlomba dengan Siput (3 Maret 2012)
* Sang Kancil & Harimau (10 Maret 2012)
* Sang Kancil & Gong Raja Sulaiman (19 MeiMèi 2012)
* Sang Kancil Menjadi Hakim (2 Juni 2012)
* Kura-kura & Monyet (8 SeptemberSèptèmber 2012)
* Penghuni Hutan Menentang Gergasi (15 SeptemberSèptèmber 2012)
 
=== Mangsa Katelu (2013) ===
* Sang Kancil & Singa (25 MeiMèi 2013)
* Ayam & Helang (1 Juni 2013)
* Pekasam Mata Harimau (8 Juni 2013)
* Musang & Ayam (21 Juli 2013)
* Belalang & Semut (28 Juli 2013)
* Kisah Bangau (1 DesemberDhésèmber 2013)
* Anjing & Bayang-bayang (8 DesemberDhésèmber 2013)
* Kambing & Buaya (15 DesemberDhésèmber 2013)
* Cawi & Harimau (22 DesemberDhésèmber 2013)
* Kura-Kura & Itik (29 DesemberDhésèmber 2013)
* Singa & Tikus (5 Januari 2014)