Pada Zaman Dahulu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Skrin_Pada_Zaman_Dahulu.jpg|ka|200x200px|Ing kuna Kaping animasi CGI.]]
'''''Pada Zaman Dahulu''''' yaiku sawijining serial animasi CGI arupa crita dongeng sing  uga minangka judul seri tivi kapindho saka Les' Copaque Production.<ref>{{Cite web|url=http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0716&pub=Utusan_Malaysia&sec=Pendidikan&pg=pe_01.htm|title=Pengembaraan zaman dahulu|website=Utusan Online|access-date=2018-02-20}}</ref> Ing Seri iki wiwitanepisanan disiarakédisiyaraké ing saluran TV AlHijrah.
 
== Plot ==
Loro  kakang adhi saka kutha, Aris lan Ara diterake  menyang désa dening ibu lan bapake sing arep lunga menyang njaba rangkah, manggon bareng karo Aki lan Wan. Aki minangka tukang crita nglipur  putu-putune kanthi nyritakake crita-crita dongeng bab Sang Kancil lan kanca-kanca  ing desané. <ref>{{Cite web|url=http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=1021&pub=utusan_malaysia&sec=Hiburan&pg=hi_04.htm&arc=hive|title=Pada Zaman Dahulu taruhan terbaru LCPSB|website=Utusan Online|access-date=2018-02-20}}</ref>
 
== Daftar Episode ==