Modem GSM: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
→‎Cara kerjané modem GSM: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB
(éjaan, replaced: kasebut → mau (4))
c (→‎Cara kerjané modem GSM: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
 
== Cara kerjané modem GSM ==
Modem GSM racaké didol pakètan bareng SIM Card gawané kertu GSM kui mau. Misalé kertu GSM [[Telkomsel]] didol ing gerai Telkomsel wés termasukkalebu [[modem]] lan SIM Card saka Telkomsel mau. Utawa misalé manèh modem GSM sing sak pakèt karo kertu XL, mestiné ing modem GSM kui mau isiné kertu XL sing dadi simcard lan akèh-akehé didol ing gerai-gerai XL Axiata.
 
Rega Modem GSM manéka warna lan gumantung karo fasilitas sing diwènèhi déning provider telekomunikasi mau. Ana provider telekomunikasi sing mènèhi pelayanan internet kanthi rega tartamtu lan kecepetan tartamtu. Ana uga provider sing mènèhi pelayanan tambahan amarga nukoni produk mau ing gerai-gerai resmi, lsp.
4.016

besutan