Dhiamèter: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupi → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: kasebat. → wau.)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupi → wujud)
 
Panjang dhiameter bunderan inggih punika kaping 2 panjang [[radius]]. Dhiameter saged dipun-ginakaken kanggé mangertosi keliling lan wiyar bunderan. Salebetipun bal 3 dimènsi, dhiameter saged dipun-ginakaken kanggé mangertosi wiyar lumahan lan volume bal.
 
Sasanèsipun punika, dhiameter arupiwujud tali busur paling panjang ingkang wonten ing bunderan.
 
[[Kategori:Dawa]]
348.872

besutan