The Rescuers: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Plot: ganti isi, replaced: disebut → karan
(→‎top: éjaan, replaced: bioskop → biyoskup)
(→‎Plot: ganti isi, replaced: disebut → karan)
== Plot ==
{{spoiler}}
Sawijining bocah cilik mlarat aran Penny diculik déning sing duwé toko gadhé lan jahat aran Madame Medusa. Medusa péngin ngéntukaké [[inten]] sing disebutkaran '''Devil's Eye'''. Penny ngirim [[pesen joning botol]] kanggo njaluk pitulung lan dilarung ing kali. Para ''Rescuers'' nemu pesen iki. Perkumpulan tikus iki péngin ngrampungaké masalah iki. Miss Bianca sing ayu, wakil saka [[Hongaria]], njupuk tugas iku dhéwé, lan milih Bernard tukang resik-resik omah. Ig gegeré Orville si manuk, para penyelamat mau mabur tumuju Rawa Maut, papnggonan Penny katawan déning Medusa lan sawisé lolos saka cangkem baya Medusa, banjur mulih bebarengan karo Penny. Penny dadi pahlawan, lan Bernard sarta Bianca budhal ngayahi tugas anyar.
 
== Jenengé para paraga ==
352.737

besutan