Racun: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Terminologi: ganti isi, replaced: artine → tegesé (2)
(→‎Terminologi: ganti isi, replaced: disebut → karan)
(→‎Terminologi: ganti isi, replaced: artine → tegesé (2))
 
== Terminologi ==
Racun duwé arti padha karo tembung [[toksin]] lan [[bisa]], nanging maksud béda-béda.<ref name="internet1"/> tembung "toksin" artinetegesé racun sing diasilke saka prosès [[biologi]], utawa karan [[biotoksin]].<ref name="internet1"/> Bisa artinetegesé cuwèran sing mengandung racun kang diasilke déning kéwan nalika prosès jaga awak utawa nyerang kéwan liyané nganggo cokotane.<ref name="internet1"/>
 
== Klasifikasi ==
352.737

besutan