Nokia 3: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni)
 
}}
 
'''Nokia 3''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite web|url=https://www.nokia.com/id_id/phones/nokia-3|title=Nokia 3 – all your smartphone essentials|website=www.nokia.com|language=id-ID|access-date=2018-01-16}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2017, wiwit dipasaraké Juni taun 2017 lan duwé ukuran 143.4 x 71.4 x 8.5&nbsp;mm déné boboté 140 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 5.0 inchi kanthi résolusi 720 x 1280 piksel. Nokia 3 nggunakaké [[sistem operasi]] Android 7.0 (Nougat). Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Nokia 3 dilengkapidipirantèni kodhak 8 MP (f/2.0 lan fitur ''[[LED flash]]'',''autofocus'',. Uga ana kodhak 8 ing sisih ngarep kanggo ''[[videocall]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis lan suwara [[WAV]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[ble]] kapasitas Li-Ion 2630 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti nalika ''standby'' lan tahan nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_3">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_3-8572.php|title=Nokia 3 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
350.349

besutan