Lintang kidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(éjaan, replaced: anane → anané (2), geografi → géografi, sisi → sisih)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
 
'''Lintang kidul''' iku sejatine garis khayal singkang diarani [[garis lintang]] bumi singkang anané ing sisih [[kidul]] garis [[Katulistiwa]]. Lintang kidul nanda'ake [[sudut]] antara posisi lintang karo garis Katulistwa. Garis Katulistiwa dhéwé iku anané ing lintang 0 derajat.
 
== Uga delengen ==
348.872

besutan