Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4)
'''Legenda''' iku asal tembunge saking [[basa Latin]]: "legere" singkang tegesé "ngumpulaken utawa maca". Legenda racaké carita-carita jaman mbiyèn singkang angèl digolek buktine bener apa ora kedaden iku. Saiki tembung legenda wis ngalami perluasan makna, dadi ora mung singkang nyritake kedaden, enggon utawa tokoh jaman mbiyen, ning uga kedaden/tokoh jaman saiki singkang bener-bener kedaden utawa tokoh iku langka bandingane.
 
== Legenda-Legenda Tanah Jawa ==
348.872

besutan