Cékoslowak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber, Dhaptar → Pratélan (3), sacara → kanthi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
|footnotes2 = Kodhe tèlpon 42 wis pènsiun ing Mangsa Adhem 1997. Manéka nomer dibagi manèh, lan bali dialokasikaké ing antarané [[Républik Républik Céko]], [[Slowakia]] lan [[Liechtenstein]].
}}
'''Cékoslowakia''' ('''Céko-Slowakia''') utawa sok-sok diéja minangka '''Cékoslovakia''' ([[basa Ceko]]: ''Československo'', [[basa Slowakia]]: ''Česko-Slovensko''/sadurungé 1990 ''Československo'') iku sawijining [[nagara]] ing [[Éropah]] Tengah singkang madeg saka taun [[1918]] tekan taun [[1992]] (kejaba ing mangsa [[Perang Donya II]]). Nalika tanggal [[1 Januari]] [[1993]], nagara iki pecah kanthi damai dadi [[Cékia]] lan [[Slowakia]], singkang sadurungé ditepungi minangka ''[[Pegatan Bludru]]'', mèmper karo analogi [[Révolusi Bludru]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan