Opsterland: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
 
[[image: LocatieOpsterland.png|right]]
 
'''Opsterland''', iku ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] singkang panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[singkang ndunungi]] cacahé ana 29.400 jiwa.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan