Kollumerland en Nieuwkruisland: Béda antara owahan

→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
 
[[Gambar:LocatieKollumerlandEnNieuwkruisland.png|right]]
 
'''Kollumerland en Nieuwkruisland''', iku ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] singkang panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[singkang ndunungi]] cacahé ana 13.100 jiwa.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan