1478: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Prastawa: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎Prastawa: éjaan, replaced: candra sengkala → candra sangkala, keraton → karaton)
(→‎Prastawa: ganti isi, replaced: sing → kang)
 
 
== Prastawa ==
* Miturut candra sangkala misuwur singkang katulis ing ''[[Babad Tanah Jawi]]''; "Sirna ilang kretaning bumi", karaton [[Majapait]] dibedhah déning para bala Demak.
 
== Lair ==
348.872

besutan