Surat Al Muthaffifiin: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Pokok-Pokok Isi: ganti isi, replaced: ndonya → donya
(→‎top: ganti isi, replaced: tegese → tegesé)
(→‎Pokok-Pokok Isi: ganti isi, replaced: ndonya → donya)
* Cathetan kejahatan [[manungsa]] kang ana ing ''[[Sijjin lan Illiyyin|Sijjiin]]'' lan cathetan bab kang apike manungsa ing ''[[Sijjin lan Illiyyin|Illiyyin]]''
* Balesan lan warna-warna nikmat kanggo wong kang tumindak apik
* Lakune wong [[kafir]] ing [[ndonyadonya]] marang wong kang iman
* Lakune wong kang iman ing [[akhirat]] marang wong kafir
 
352.737

besutan