Dhinamisme: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ndonya → donya
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5))
(→‎top: ganti isi, replaced: ndonya → donya)
'''Dinamisme''' iku sawijining konsèp kang nduwé sawetara arti.
*[[Dinamisme (metafisika)]], udaran kosmologi tumrap ndonyadonya material miturut [[filosofi prosès]].
*''Dinamisme'', sebutan kang kagunakaké [[Virginia Postrel]] kanggo nerangaké filosofi sosial kang ana gandhèng cènèngé kasro owahan-owahan budaya, pilihan individual, lan masarakat tinarbuka..
*"Dinamisme plastik", sebutan kang digunakaké déning obahan seni [[futurisme (seni)|futuris]] Italia kanggo nerangaké konsèp kang gegandhèngan karo obahan obyek, intrinsik lan relatif tumrap lingkungané.
352.737

besutan