Strasbourg: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Iklim: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar
(→‎Kabudayan: ganti isi, replaced: inkang → ingkang)
(→‎Iklim: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar)
}}
 
Iklim ingkang wonten ing Strasbourg inggih punika jinis [[# Beriklim samudera gradien iklim|iklim laut]] ('''' Cfb adhedhasardhedhasar [[Köppen klasifikasi]]) kanthi amplitudo suhu rélatif relatif. Kanthi makaten, mangsa dingin ngalami jawah salju, déné sapérangan dinten nalika mangsa panas saged panas sanget. Dumunung wonten ing antawising kalih pagunungan ([[Vosges]] lan [[Black Forest]]) kutha punika boten kènging angin. Mekaten ugi, curah hujan rélatif sakedhik lan boten aturan manawi kabandhingaken kaliyan laladan [[Prancis]] ingkang sanès kanthi perlindhungan alami saking angin barat ingkang minangka èfèk Vosges (fohn èfèk). Kutha punika asring kènging badai ingkang ageng wonten ing wiwitan lan pungkasan mangsa panas.
 
Kirangipun angin, suhu inggil wonten ing mangsa panas sarta papan dunung ugi amargi prabawa saking polusi<ref>[http://www.atmo-alsace.net/ Site de l'ASPA, indice ATMO et qualité de l'air en direct]</ref>.
348.872

besutan