Paus Pius X: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tafsir → tapsir
(→‎top: éjaan, replaced: jabatan → kalungguhan)
(→‎top: ganti isi, replaced: tafsir → tapsir)
 
 
[[Gambar:Pope pius X.jpg|thumb|right|200px|Paus Pius X]]
'''Paus Pius X''' (kalairaken kanthi asma Giuseppe Melchiorre Sarto) punika paus ingkang kaping 257 ing Gréja Katulik Roma ingkang ngasta kalungguhan antawis taun ([[1903]]-[[1914]]). Paus Pius X anggantosaken Paus sadèrèngipun, inggih punika [[Paus Leo XIII]]. Pius X nulak tafsirtapsir modhèren ing salebeting dhoktrin Katulik lan ngleluri ritual kasetyan tradhisiyonal lan téyologi ortodhok.
 
{{Paus|
350.349

besutan