Luís Figo: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kagem → kanggé (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: musim → mangsa)
(→‎top: ganti isi, replaced: kagem → kanggé (2))
|pcupdate = 20:32, 11 December 2007 (UTC)
|ntupdate = 21:27, 20 September 2007 (UTC)}}
'''Luís Filipe Madeira Caeiro Figo''', (lair 4 November 1972) inggih punika juru main [[bal-balan]] saking [[Portugal]] ingkang gadhah posisi minangka ''midfielder'' ing klub bal-balan [[Sporting CP]], [[FC Barcelona]], [[Real Madrid]], lan [[Inter Milan]]. Panjenenganipun pensiun saking jagad bal-balan ing 31 Mèi 2009. Figo sampun pikantuk 127 kamenangan kagemkanggé tim nasional Portugal, panjenenganipun dados satunggalinpun juru main bal legendaris Portugal.
 
Luis Figo naté pikantuk kanugrahan [[Ballon d'or 2000]], juru main bal paling saé sadonya miturut [[FIFA]] taun 2001.
Figo punika salah satunggalipun juru main bal ingkang naté main kagemkanggé kalih klub ingkang asring sinebat ''El Clasico''. Panjenenganipun naté pikantuk sapérangan tropi kamenangan, kados sekawan tropi ''[[La Liga]]'', kalih tropi ''Copa del Rey'', tigang tropi ''Supercopa de Espana'', satunggal tropi liga Champions UEFA, sekawan tropi ''Serie A'', satunggal tropi ''Italian Cup'', tigang tropi ''Supercoppa Italiana'', lan sanèsipun.
 
== Karier Klub ==
352.737

besutan