Gunung Papandayan: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi
(→‎top: éjaan, replaced: ing antara → antarané)
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
 
}}
 
'''Gunung Papandayan''' iku [[gunung]] kang dumunung ing [[Kabupatèn Garut]], [[Jawa Kulon]] ya iku ing Kacamatan [[Cisurupan, Garut|Cisurupan]]. Gunung kanthi elevasi 2622 mèter sadhuwuring segara iki misuwur banget antarané para [[pendhaki]], mliginémligi pendhaki anyaran. Saliyané misuwur kanthi kaéndahan struktur alamé, gunung iki uga duwé [[kawah]] welirang kang isih aktif lan isih ketelé padhang [[Eidelweis]] kang ambané nganti puluhan are sarta akèh uga wit [[Mutiara Putih]]. Gunung Papandayan minangka [[cagar alam]] kang ing jeroné akèh tinemu manéka warna [[hayati]] lan [[obyek-obyek wisata alam]] kang éndah.
 
Gunung Papandayan duwé kawasan [[alas Dipterokarp Bukit]], [[alas Dipterokarp Atas]], [[alas Montane]], lan [[alas Ericaceous|Hutan Ericaceous utawa alas gunung]].
352.737

besutan