Organ (anatomi): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(→‎top: éjaan, replaced: sacara → kanthi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
[[Gambar:Menschliches auge.jpg|thumb|right|200px|[[Mata]], salah sawijining conto organ]]
 
Ing [[biologi]], '''organ''' iku golongan [[jaringan biologi|jaringan]] singkang nglakoaké sapérangan [[fungsionalitas|fungsi]]. Organ [[sato kewan|kéwan]] kanthi umum nyakup [[jantung]], [[paru-paru]], [[utek]], [[mata]], [[lambung]], [[limpa]], [[pankreas]], [[ginjal]], [[ati]], [[usus]], [[kulit]], [[utérus]], [[saluran urin]], [[balung]], lan liya-liyané. Organ [[tetanduran]] racaké nyakup [[oyot]], [[batang]], [[godhong]], [[kembang]], lan [[woh]] sarta [[wiji]].
 
Saklompok organ singkang gegandhéngan iku 'sistem organ'.
[[Organel]] iku analog organ kanggo struktur sub-[[sel (biologi)|selular]].
 
352.737

besutan