Mrica lolot: Béda antara owahan

440 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
+manfangat
Tidak ada ringkasan suntingan
(+manfangat)
== Wedharan ==
Mrica lolot kalebu tanduran mrambat kanthi oyot kang nèmplèk ing rambatan, dhuwuré watara 40-50 cm. Tuwuh ing papan kang lembab utawa pinggiran kali. Godhongé kayadéné suruh nanging luwih cilik. Kembangé majemuk lan wijiné tunggal.
 
== Manfangat ==
Sakabèh perangan wit mrica lolot ngandhut [[saponin]], [[flavonoid]], [[polifenol]] lan [[lenga atsiri]].<ref>{{Cite web|url=http://biodiversitywarriors.org/m/isi-katalog.php?idk=2507|title=Merica Lolot {{!}} Katalog Biodiversity Warriors|last=Warriors|first=Biodiversity|website=Biodiversity Warriors|language=en-US|access-date=2018-03-11}}</ref> Mrica lolot bisa digunakaké kanggo tamba [[rématik]] lan [[asam urat]].
 
== Rujukan ==
2.821

besutan