Sekolah dhasar: Béda antara owahan

79 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan (2))
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
[[Gambar:Anak SD di Ciwidey.jpg|thumb|250px|left|Murid SD]]
[[File:Peringgit Religious Primary School.JPG|thumb|Sekolah dhasar Peringgit]]
 
'''Sekolah dhasar''' (dicekak '''SD''';[[Basa Inggris]]:''Elementary School'') iku jenjang paling dhasar sajeroning pendhidhikan formal ing [[Indonésia]]. Sekolah dhasar ditempuh ing dalem 6 taun, wiwit saka klas 1 nganti klas 6. Saiki murid klas 6 diwajibak mèlu [[Ujian Nasional]] (biyèn Ebtanas) sing mengaruhi kalulusan siswa. Lulusan sekolah dhasar bisa nerusaké pendhidhikan menyang [[sekolah menengah kapisan]] (utawa sadrajat).
474

besutan